Haberler

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "bayramlar güzellik, yardımlaşmanın, dayanışmanın, insanların bir birlerini ziyaret ettiği sadece İslam dünyasına ait özel günlerdir" dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "bayramlar güzellik, yardımlaşmanın, dayanışmanın, insanların bir birlerini ziyaret ettiği sadece İslam dünyasına ait özel günlerdir" dedi.

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatınca Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, İl Başkanı Emin Tunç, 23. Dönem AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sine vizyon eşliğinde bayram kutlaması izlendi.

Daha sonra bir konuşma yapan Gürşan, Kurban Bayramı'nın terör ve Van depremi nedeni ile acı bir şekilde kutlandığını söyledi.

Şehit, kan ve terör üzerinden siyaset yapılmaması gerektiğini ifade eden Gürşan şöyle devam etti.

"Birileri bu terör hadisesini sanki sadece AK Parti döneminde başlamış gibi göstermeye başladı. Bu 74 milyon insanın derdi. Bu milleti birbirine düşürmek, kırdırmak, birlik ve beraberliği zedelenmek isteniyor. Eğer sizin terörle ilgili bir projeniz varsa hükümetimize sunun.

Ülkemizde terör 2002 yılında AK Parti ile başlamadı. Bu ülke geçmişte de şehitler verdi, bugün de veriyor. Belki bundan sonra da şehitler verecek. Bayramlar güzellik, yardımlaşmanın, dayanışmanın, insanların bir birlerini ziyaret ettiği sadece İslam dünyasına ait özel günlerdir. Allah bizleri nice Kurban Bayramlarına ulaştırsın dileklerimi sunuyorum. Mübarek Kurban Bayramı'nın öncelikle ilimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık adına hayır getirmesini temenni ediyorum."

AK Parti il Başkanı Emin Tunç ise bugünlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini kaydetti.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title