Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan İl Başkanlığına Ziyaret

Siyaset Akademisi dersi için Malatya’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Siyaset Akademisi dersi için Malatya'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcı Öznur Çalık, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Kaya, "AK Parti ailesi sadece ana kademeleri ile değil, kadın kolları, gençlik kolları ve belediyeleri ile bir bütündür" dedi.

Malatya'nın siyasi tarihine baktıklarında çok değerli siyaset adamlarının yetiştiğini belirten Kaya, " Türkiye'nin netameli hangi dönemi olursa olsun, özellikle son 15 yıla baktığımızda Sayın Cumhurbaşkanımızın buraya gelip moral alıp çıktığı bir yerdir. ve hakikaten dik duruşuyla bu ülkenin makus talihini bozan unsurlarda Malatya dimdik durmuştur. Bu anlamda Malatya'yı severim. Ahmet Bey ile yaklaşık 5-7 yıllık hukukumuz var. Şehirdeki gelişmeleri takip etmek için bugün buradayız. Türkiye'de bütün Ak Partili Belediyelerimizin mahallinde, yerinde ziyaret ederek dertleri ile dertlenmek, Büyükşehir ve ilçe ilişkileri, büyükşehir, merkezi yönetim ve siyaset ilişkilerinde daha sağlıklı yapıya dönüşmesi için gayretimiz var. Genel başkan yardımcıma, milletvekillerime, büyükşehir belediye başkanımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Çünkü gece gördük inşallah gündüz de göreceğiz. Malatya'da çok güzel şeyler olmuş. Bu imkanlarla bunu yaptıklarına göre biraz daha imkanları artırsak çok daha güzel şeyler olacaktır" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise Kaya'yı Malatya'da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek 15 Temmuz sürecine değindi. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında tüm AK Parti Malatya İl Teşkilatı olarak gerekli tepkiyi gösterdiklerini kaydeden Kahtalı, "15 Temmuz gecesinde yaşanan bu felaketin, asi gurubun kalkışmasında teşkilatlarımız ilk andan itibaren sahaya indiler ve Türkiye'de ilk teşkilatlarda buluşan Malatya oldu. Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık da Malatya'daydı. Olay duyulur duyulmaz, tüm teşkilatımızı ve halkımızı buradan toplayarak, hükümet meydanına intikal ettik. O andan itibaren sayın cumhurbaşkanımızın ikinci bir talimatı gelmeden de o meydanları boş bırakmadık. Malatya, Ankara ve İstanbul'dan sonra üçüncü büyük tehlikeli yerdi. 7.ci Ana Jet ve 2.Ordunun burada bulunmasıdır. Burada 7 general içeri alındı. Sabahında tankları çıkartarak, memlekette kan dökmek için teşebbüsleri oldu. Gece ve gündüz bütün teşkilatımız can siperhane bu görevi yerin getirdi" diye konuştu.

Ziyarette İl Başkanı Kahtalı, Genel Başkan Yardımcısı Kaya'ya Malatya kayısısı takdim etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title