Haberler

AK Parti Erzincan İl Teşkilatı Ahıska Türklerini Ziyaret Etti

AK Parti Erzincan il teşkilatı yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun koordinasyonuyla Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilerek Üzümlü ilçesine yerleştirilen Ahıska Türkü aileleri evlerinde ziyaret etti.

Ak Parti Erzincan il teşkilatı yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun koordinasyonuyla Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilerek Üzümlü ilçesine yerleştirilen Ahıska Türkü aileleri evlerinde ziyaret etti.

Ak Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, yönetim kurulu üyeleriyle Üzümlü ilçesinde iskan edilen Ahıska Türkü bazı aileleri evlerinde ziyaret ederek, ailelere sıkıntıları, ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Bulut, ziyaretine ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, öz vatanlarına gelen Ahıska Türklerini Cenab-ı Hakkın hayırlı, uğurlu etmesini diledi.

Ahıska Türklerini teşiklat olarak ziyaret ederek, onlara hem "hoş geldiniz" demek hem de ihtiyaçları olup olmadığını öğrenmek istediklerini ifade eden Bulut, şunları söyledi:

"Gezdiğimiz evlerdeki ailelerin her birinden üst derecede memnuniyet ve çok sıcak bir karşılama gördük. Yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını gördük. Şu ana kadar hiçbir eleştiri almadık ama kendilerine şunu söyledik, 'eksiklik olursa bizim de kapımız ve telefonumuz her zaman açık'. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız burada kardeşlerimize yapılacak hizmetleri yakından izliyor ve ilgileniyorlar. Valiliğimiz, kaymakamlığımız, gerekse belediyemiz kanalıyla yapılması gereken işleri biz de siyasi yönden takip ediyoruz."

Ziyaretlerde, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı ve AK Parti Üzümlü İlçe Başkanı Selami Karatepe de yer aldı.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Erzincan AK Parti Üzümlü Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title