Haberler

AK Parti'den Gölbaşı'nda Miting

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde AK Parti Milletvekillerinin katılımıyla 75.yıl Meydanı’nda miting düzenlendi.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde AK Parti Milletvekillerinin katılımıyla 75.yıl Meydanı'nda miting düzenlendi.

Mitingin açış konuşmasını yapan AK Parti Gölbaşı ilçe Başkanı Nizami Yancar, "AK Parti belediyelerinin yaptığı hizmetleri saymaya gerek yok, hep birlikte aynı ilçede yaşıyor ve beldelerimizin ne ihtiyacı varsa giderilip, birçok projeye de imza atıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, bölge insanının AK Parti'ye kurulduğu günden beri yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Milletvekili adaylarımızın bugüne kadar yaptıklarını biliyorsunuz. Bu sefer 5-0 yapalım. Meclise daha güçlü gönderelim" dedi.

Milletvekili Adayı İclal Yalçın Tutuş da yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AK Parti iktidarları döneminde Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerine kavuştuğuna işaret ederek, "Duble yollar, havaalanları, hastaneler, ekonomik ve teknolojik gelişmeleri Türk halkının hizmetine sunduk. Türkiye artık dünyada saygı gören, gündem belirleyen bir ülke" dedi.

Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat ise, "7 Haziran seçimleri bütün kazanımların daha da artarak devam etmesi açısından önemli. Daha da önemlisi Müslüman aleminin ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin gözü kulağı bu seçimde" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise, "Bölge insanımız Ak Parti'yi bağrına bastı. Bu seçimde de üzerine düşen görevi yerine getirecektir. 7 Haziran seçimi gerçekten ülkemiz ve bölgemiz için çok önemli. Çözüm süreci ve Yeni Anayasa için, istikrarın sürmesi ve hizmetlerin artarak devam etmesi için AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Adnan Boynukara ise, Türkiye'de son günlerde oynanan oyunlar ile eski günlere döndürülmesinin istendiğinin altını çizerek, buna müsaade etmeyeceklerini işaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise, Pazar günü yapılacak olan oylamanın olmak ya da olmamak mücadelesi olduğuna vurgu yaparak, millet olarak varlığımızın devamı ya da irademizin başkasına ipotek yapılmasının oylaması olduğunu belirtti.

Aydın, "Eski Türkiye'de var, geçmişte her on yılda bir yapılan iradeye ipotekler, darbeler tarihe karışmıştır. Bu seçimde ana arteri değiştirecek kadar sandıktan çıkarsak Yeni Türkiye'nin kapılarını sonuna kadar açacak anahtarı vermiş olacaksınız ve bu millet kendini sevk ve idare edecektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Ak Parti Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title