Haberler

AK Parti'den 40 Aday Adayı İçin Temayül Yoklaması Yapılacak

Denizli'de 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti'den adaylık başvurusu yapanların değerlendirilmesi için yarın partide temayül yoklaması yapılacağı bildirildi.

Denizli'de 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti'den adaylık başvurusu yapanların değerlendirilmesi için yarın partide temayül yoklaması yapılacağı bildirildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, adaylık başvurusu yapanların değerlendirilmesi ile ilgili yarın Kırçiceği Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinde 10.00 ile 16.00 saatleri arasında temayül yoklaması yapılacağı belirtildi.

Temayüle il ve ilçe teşkilatlarının ana kademeleri, kadın ve gençlik kollarının asil yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, daha önce görev yapmış aday olmayan il başkanları ve milletvekilleri, disiplin kurulu ve demokrasi hakem kurulu üyelerinin katılacağı ifade edildilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Denizli milletvekillerimiz Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuşlar ancak partimizin genelgesi gereği temayüle girmeyeceklerdir. Genel Merkez tarafından onaylanan, temayüle girecek milletvekili aday adaylarının isim listesi alfabetik olarak aşağıdaki gibidir:

Adem Kayar, Adnan Şaşmaz, Ahmet Aydınlı, Akın Çelik, Ali Aygören, Ali Önen Çetinkaya, Arife Sevinç Dalbudak, Avni Örki, Aysun Tonel Karaaslan, Ayşe Doğan, Barış Özbilen, Birtan Şahan, Cemal Ceylan, Dilek Çevik, Fatma Sürmeli, Fazıl Alata, Fethi Erdem, Hasan Oymak, Hilal Can, İlkay Kılıç, Mahmut Durgut, Mehmet Dağlıoğlu, M. Ali Haluk Değirmenci, Mithat Ekici, Muhammed Bekir Ege, Mustafa Gebeşce, Nihal Kızılhan, Nilgün Ök, Nurefşan Bozaba, Osman Tavşan, Osman Yüceliş, Ömer Kılınçarslan, Öznur Yaşar, Perihan Dağ, Recep Karakaş, Sezer Cihan, Ümit Çelik, Veli Demir, Yıldız Aydemir, Zafer Ersin Topoğlu."

Kaynak: AA / Güncel

Cahit Özkan Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title