Haberler

Ajda Pekkan, Harbiye'de müzikseverlerle buluştu

Ajda Pekkan, önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'da müzikseverle buluştu.

Ajda Pekkan, önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'da müzikseverle buluştu.

Sanatçı Ajda Pekkan, önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'da konser verdi. Poll Production organizasyonu 'Paraf Halkın Yıldızları' konserleri kapsamında müzikseverlerle buluşan Pekkan, konserin ilk bölümünde Züleyha Kuru, tasarımı olan kostüm, ikinci bölümde ise Nur Yerlitaş imzalı bir kostüm tercih etti. Ajda Pekkan 'Aynen Öyle, Yakar Geçerim, Canın Sağolsun, ve Sen İste' gibi geçmişten günümüze en sevilen parçalarını sırasıyla söyleyerek dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Pekkan'ı dinlemeye gelenler arasında sanat camiasından Halit Ergenç- Bergüzar Korel, Nur Yerlitaş, Pervin Ersoy, Behzat Gerçeker, Nur Yerlitaş, Hülya Koçyiğit, Saba Tümer ve Şehrazat gibi önemli isimler vardı.

Ajda Pekkan, "Herkesin ayaklarına sağlık, bugün çok güzel şarkılar söyleyip zaman geçireceğiz diye umuyorum. 'Aşklayalım' şarkısını yıllar önce Şehrazat yazmıştı. Bu güzel parçayı benim sesimden albümünde yer verecek olması beni ayrıca mutlu etti. Ben bu şarkıyı tekrar söylemek istiyorum" diyerek üst üst iki defa söyledikten sonra Şehrazat, için seyircisinden alkış istedi. Pekkan, "Sen çok iyi bir söz yazarısın, ve bu şarkıların nesilden nesile devam edecek" diye konuştu.

Repertuarında Orhan Gencebay'dan 'Bir Teselli Ver ve Yıldız Tilbe'den Haberin Olsun'a da yer veren Pekkan, yaklaşık üç saat kaldığı sahnede kaldı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemil Topuzlu Ajda Pekkan Harbiye Güncel Haberler

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, kapalı mı? IV. Baudouin kimdir? "Cüzzamlı Kral" kimdir? BİM AKTÜEL 14 MAYIS KATALOĞU! 14 Mayıs Salı günü BİM indirimli ürünleri! YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak?
Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title