Haberler

Afet bölgesine bir destek de Giresunlu gönüllülerden

Güncelleme:

11 Ağustos'ta Kastamonu'da meydana gelen ve büyük hasara neden olan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara bir destekte Bulancak Farkındalık Platformundan (BUFAP) geldi.

11 Ağustos'ta Kastamonu'da meydana gelen ve büyük hasara neden olan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara bir destekte Bulancak Farkındalık Platformundan (BUFAP) geldi. Afet bölgesi ilan edilen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşayan ve selden zarar gören vatandaşların acil ihtiyaçlarına göre hazırlanan destek paketleri teslim edildi.

Giresun'un Bulancak ilçesinde kurulan Bulancak Farkındalık Platformu Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinin ardından gönüllülerin katkılarıyla acil ihtiyaç listesinde yer alan bin 210 adet yeni kıyafeti Kastamonu AFAD deposuna teslim ettiler.

BUFAP olarak afet bölgesi olan Kastamonu Bozkurt ilçesi için Bin 210 adet yeni kıyafet desteğinde bulunduklarını belirten BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam, "Desteğimizi Kastamonu AFAD deposuna teslim ettik çok şükür Allah'a. İnsan bir olayın bir durumun içinde olmadığı sürece asla yaşananları ve hakim olunan duyguları anlayamaz. Aynı bizim Sinop Ayancık ve Kastamonu Bozkurt'a gidip o acı dolu gözlere bakana sızlayan yürekleri görene kadar oradaki insanları tam anlamıyla anlamadığımız gibi. Gittiğimizde karşılaştığımız manzara televizyonda telefon ekranlarımızda gördüğümüzle tarif edilir gibi değildi iki tane ilçe yok olmuş durumda insanlar acıların en büyüğünü yaşıyor haldeydi. 7 den 70'e askeri polisi vatandaşı gönüllüsü birçok il ve ilçelerin belediyesi tek yürek olmuştu. Ülkemizin her bir yeri ayrı güzel bu yüzden değeri çok iyi bilinmeli ve insan olarak içtiğimiz bir yudum suya aldığımız her nefese şükretmeliyiz. İnşallah afet bölgesi olan bu bölgemizin ilk ve son acısı olur ve yaralar en hızlı şekilde sarılır. Zaten büyük bir birliktelik vardı bizde Giresun Bulancak'ı temsilen katkıda bulunmak istedik" dedi.

Teslimat etkinliğine BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam, Tasarımdan Sorumlu Gönüllü Yönetici Ünal Gündoğdu ve BUFAP Gönüllüsü Ahmet Gündoğdu katıldı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kastamonu Bulancak Giresun Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title