Haberler

Adıyaman'da Hayvan Çiftliğinde Yangını

Güncelleme:

Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki bir hayvan çiftliğinde çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu.

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde, Sezgin Akaydın'a ait hayvan çiftliğinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

3 HAYVAN TELEF OLDU

Yangında çiftlikteki hayvanlara ait ilaç, yem, saman balyaları ile birçok malzeme küle dönerken 3 hayvan telef oldu. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından samanların arasındaki yanıcı maddeler dışarı çıkartıldı.

SABAH NAMAZINA KALKTIĞINDA GÖRDÜ

Yangını sabah namazını kılmak için uyanan çiftlik sahibi Sezgin Akaydın fark etti. Akaydın, "Dün saat yangının çıktığını fark ettik. Kamera kayıtlarında baktığımızda zaten kameranın kesilmesiyle çiftlik alanına koşmamız bir oldu. Yangını zor söndürdük. İki üç tane itfaiye aracının müdahalesiyle yangını söndürebildik. Tahminen 30-35 bin Türk Lirası zararımız var. 3 tane hayvan telef olmakla beraber geri kalanları zar zor kurtarmaya çalıştık. Çok şükür can kaybı olmadı" dedi.

Yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

serdareastside_serdar@hotmail.com:

avrupada onca ülke dolastim , almanya , belcika , holanda ve almanyadan arabayla türkiyeye izin yapma geldigimizde yol güzergahinda icinden gectigimiz diger ülkeler olsun , okadar inek yada dana gördüm , ama hic birisinin bacaklarinda kendi diskilari yapismiyordu....yazik günah ya , hayvanlar kendi pisliginin icinde yiyip , yatip kalkiyorlar , bacaklarina vücutlarina diskilari yapismis ve kurumus kalmis ...insanin biraz olsun ici sizlar , allahtan korkar , cokmu zor o hayvanlari hak etttigi gibi temiiz yerde beslemek? yada hic yoktansa ara sira hayvanin vücudunu temizlemek?

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title