Haberler

Adana: Masa Tenisi Turnuvasında Dereceye Giren Öğretmenler Ödüllendirildi

Adana'da, Türk Eğitim-sen 1 No'lu Şubesi'nin 'Öğretmenler Günü' Nedeniyle Düzenlediği Masa Tenisi Turnuvasında Dereceye Giren Öğretmenlere Ödülleri Verildi.

Adana'da, Türk Eğitim-Sen 1 No'lu Şubesi'nin ''Öğretmenler Günü'' nedeniyle düzenlediği masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğretmenlere ödülleri verildi.

Türk Eğitim-Sen 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sezer, ödül töreninde yaptığı açıklamada, Türk Eğitim-Sen'in, ekonomik konuların dışında sosyal ve kültürel etkinliklere de önem verdiğini belirterek, "Her yıl Öğretmenler Günü nedeniyle geleneksel olarak yaptığımız masa tenisi turnuvası sonuçlandı ve dereceye girenlere ödüllerini vereceğiz. Türk Eğitim-Sen olarak bu tür sosyal aktiviteleri daha da artıracağız" dedi.

Turnuvada; birinciliği Ömer Kıvrak, ikinciliği Tümer Eren, üçüncülüğü ise Cengiz Tavuz elde etti. Dereceye girenlere teşekkür belgesi ve çeyrek altın verildi.

Törene, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uçman da katıldı.

(FK-MT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title