Haberler

ABD'den Tehlikeli Gaziantep Uyarısı

Güncelleme:

ABD Ankara Büyükelçiliği, 'aşırılıkçı grupların' Gaziantep'teki Suriyeli muhaliflerin binalarına saldırı düzenleyebileceğine dair uyarıda bulundu.

ABD Ankara Büyükelçiliği, 'aşırılıkçı grupların' Gaziantep'teki Suriyeli muhaliflerin binalarına saldırı düzenleyebileceğine dair uyarıda bulunurken, saldırı yapacağı söylenen grup hakkında bilgi verilmedi.

"HÜKÜMET BİNASINA SALDIRI PLANLANIYOR"

Büyükelçilikten yapılan açıklamada, "Aşırılıkçı grupların, Suriye Geçici Hükümeti binasına saldırı planlıyor olabileceğine dair haberler alınmıştır" denildi. Elçilik açıklamasında saldırı planı yaptığından şüphe edilen grupların adı açıklanmadı.

GEÇİCİ HÜKÜMET, GAZİANTEP'TE GENEL MERKEZ KURMUŞTU

Suriye Geçici Hükümeti, Devlet Başkanı Beşar Esad'a karşı ülkelerin desteğiyle, silahlı grupların kontrolündeki bölgelerde alternatif bir yönetim oluşturulması için kurulmuştu. Muhalif Suriye Ulusal Koalisyonu tarafından oluşturulan geçici hükümet, bu yılın başında Gaziantep'te bir genel merkeze kavuştu. Ekim ayında, Irak ve Şam İslam Devleti'nin Şanlıurfa'da Süvar Rakka (Rakka Devrimcileri) adlı muhalif örgütün lideri Ebu İsa'yı kaçırmaya çalıştığı iddiası ortaya atıldı. İddialara göre kaçırma girişimi, Süvar Rakka'nın ABD'nin IŞİD'e karşı oluşturmaya çalıştığı 'ılımlı gücün' parçası olduğu için örgüt tarafından hedef alındı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gaziantep Suriye Işid Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Anlayın Artık:

Kendi yapacağı bir saldırıyı, başkası yapmış algısı oluşturmak için yapılan bir çalışma gibi görünüyor.

11
0
yanıtYanıtla
HasanMobil-IOS:

Herkes gözünü açsın. amerikanın israilin oyunları bunlar, ya türkü kürdü hep bir birlik olup adam gibi kenetlenip güçlü olur atlatırız bu günleri yada hep bir helak oluruz seçim sizin

10
1
yanıtYanıtla
Rojava Mobil-IOS:

Akp'nin besledigi isid-el nusra gibi ceteviler turkiyenin basina bela olacak.

4
4
yanıtYanıtla
MERT HAKIKAT:

ABD İSRAİL İNGİLİZ AB DÖRTLÜ CANİLER GURUBU OLARAK EĞER SİZ BÖYLE BİR SENARYO HAZIRLAYIPTA KOBAY VE PİYONLARINIZI BUNDA KULLANMAYACAKSANIZ ORADA ÖYLE BİR SORUN ÇIKMASI İMKANSIZDIR. . . !

5
2
yanıtYanıtla
KILIÇ:

YALAN HABER ANTEPTE HOŞGÖRÜLÜ İNSANLAR YAŞIYOR KİMSENİN CANINA MALINA KASTIMIZ YOK ALLAH HERKESE HUZUR VE SAGLIK VERSİN ÖZ GAZİANTEP. LİYİM BU HABERİ KINIYORUM.

5
2
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

beter olsunlar akp oy verirken düşünseler di

3
3
yanıtYanıtla
zenci türk:

yinemi aleviler!!!!aleviler artık bu ülke için bişeyler yapsın. hainlik yakışmıyor

1
5
yanıtYanıtla
HrkMobil-ANDROID:

Saldırıyı yapsa yapsa ABD ve işbirlikçi ileri yapabilir çunku onlar değilmi o bölgeyi bu hale getiren

5
1
yanıtYanıtla
sorun yok. ankara güvende:

türkiye haketti

0
5
yanıtYanıtla
Mustafa Kendirci Mobil-IOS:

Antebi Ağzına alma LAN Şerefsiz ABD

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title