Haberler

ABD: Davos Olayı Talihsizdi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Robert Wood, Dün Yaptığı Açıklamada Davos ile İlgili ABD'nin Görüşünün Sorulması Üzerine, "Davos'taki Bu Olay Talihsizdi, Ancak Arkasından Cumhurbaşkanı Peres ve Başbakan Erdoğan'ın Konuştuğunu Görmek, Çok İyi Bir İşaretti" Dedi.

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Robert Wood, dün yaptığı açıklamada Davos ile ilgili ABD’nin görüşünün sorulması üzerine, "Davos’taki bu olay talihsizdi, ancak arkasından Cumhurbaşkanı Peres ve Başbakan Erdoğan’ın konuştuğunu görmek, çok iyi bir işaretti" dedi.

 

DAVOS'TA OLAYLI PANELDEN ÇARPICI KARELER

ERDOĞAN PANELİ BÖYLE TERK ETTİ / VİDEO

GAZZE'DE ERDOĞAN'A DESTEK / FOTO GALERİ

DÜNYA BASINI BÖYLE DUYURDU/FOTO ANALİZ

Mitchell’in ziyareti

ABD Başkanı Barack Obama’nın Orta Doğu Özel Temsilcisi Senatör George Mitchell’in, yapmayı planladığı Türkiye ziyaretini ertelediği açıklandı. İlk anda Ankara’da soğuk duş etkisi uyandıran bi açıklama sonrasında ABD Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Kathryn Schalow, A.A muhabirine, "Mitchell, teknik nedenler ve zamanlama sıkıntısından dolayı Türkiye ziyaretini erteledi" dedi. ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Robert Wood da dün yaptığı açıklamada Mitchell’in Türkiye’ye uğrayamayacağını doğrulayıp, "Bu, zamanlamanın planlanması meselesinden kaynaklanıyor, başka bir şey değil" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title