Haberler

Abbas Gündüz, Seçimdeki Tehlikeye Dikkat Çekti

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, 24 Haziran genel seçimlerindeki tehlikeye dikkat çekerek, oyuna gelmemek için tüm duyarlı vatandaşları uyardı.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, 24 Haziran genel seçimlerindeki tehlikeye dikkat çekerek, oyuna gelmemek için tüm duyarlı vatandaşları uyardı.

Herkesin Cumhurbaşkanını başkan seçmeye odaklandığını belirten Abbas Gündüz, ancak gözden kaçırılan asıl tehlikenin milletvekili seçimleri olduğunu söyledi. Gündüz, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığını kazanacağını bütün dünyanın bildiğini, Erdoğan'ı durdurmak isteyenlerin asıl hesabının ise Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, milletvekilliği seçimi olduğunu kaydetti. Gündüz, "Bu yüzden CHP, SP, İP, DP milletvekilliği seçiminde birleşti. HDP'liler biz görüntüde bu ittifaka giremedik, yoksa Erdoğan bunu kullanırdı dediler. Yani biz resmi olarak içinde değiliz, ama onlarla beraberiz demek istediler. Amaçları milletvekilliği çoğunluğunu Ak Partiden almak, o zaman Erdoğan başkan bile olsa hiç bir iş yaptırmamaktır. Erdoğan'ın elini kolunu bağlayıp, meclisi kilitlemek istiyorlar. Çoğunluk Ak Partide olmadığı için hiç bir yasayı da geçirmemeyi hedeflemektedirler. Şu an bir ekonomik saldırı olduğunda, çoğunluk Ak Partide olduğu için anında bir yasa çıkarıp önlem alınabilir, anında adım atılabilir. Ak Parti tek başına iktidar olmasaydı Afrin operasyonu meclisten geçmezdi, buna izin vermezlerdi. PKK'ya bir şey olmasın diye 'Savaşa hayır' diyeceklerdi. Oyunlara gelmemek için uyanmak lazım. Bazı insanlar Cumhurbaşkanlığında oyunu Erdoğan'a vereceğini ancak milletvekilliğinde vermeyeceğini söylemektedir. Bu durum, 'Erdoğanı baş komutan yapıp, askersiz, cephanesiz, tek başına cepheye sürmektir' olur. Şehit ve gazi aileleri olarak duyarlı tüm vatandaşları bu tür oyunlara gelmemesi konusunda uyarıyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title