Haberler

AB Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması

Güncelleme:

Çavuşoğlu, "Başkaları gibi 'insanları nasıl dinleyebiliriz, nasıl montaj yapabiliriz, nasıl ahlaksızlıklar yapabiliriz' diye düşünmüyoruz" dedi.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Başkaları gibi 'insanları nasıl dinleyebiliriz, nasıl montaj yapabiliriz, nasıl ahlaksızlıklar yapabiliriz' diye düşünmüyoruz, ülkemiz için büyük projeler düşünüyoruz ve bu projeleri yapıyoruz" dedi.

Manavgat ilçesine bağlı Sağırin köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, şehirlerdeki kalkınmayı kırsal alana da götürmek istediklerini, bundan dolayı Büyükşehir Yasası'nın çıkarıldığını söyledi.

Hizmet yapmak için siyasete atıldıklarını anlatan Çavuşoğlu, bugüne kadar vatandaşların talebi neyse o hizmetleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Hizmet için birliktelik oluşturduklarını vurgulayan Çavuşoğlu, "Birileri gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek için tuzaklar kurmayız, şer birliği yapmayız, şantaj, montaj, tehdit işbirliği içinde olmayız. Olanın da karşısında oluruz. Sizlerin desteğiyle de bunlara boyun eğmeyiz" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlar tarafından çok sevildiğini ve Erdoğan'ın sadece Türkiye'de değil, dünyanın neresinde mazlum, mağdur varsa onların yanında olduğu için sevildiğini ifade eden Çavuşoğlu, 30 Mart'ta da Erdoğan ve kadrolarının yalnız bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Türkiye'de bugüne kadar ne söz verdilerse yerine getirdiklerini aktaran Çavuşoğlu, Türkiye'nin geleceği için de yeni hedefleri olduğunu ve vatandaşların desteğiyle bu hedeflerin de gerçekleşeceğini bildirdi.

Son 9 günün çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini anlatan Çavuşoğlu, özellikle kadınlardan Türkiye'nin geleceği için çok çalışmalarını istedi.

Bu seçimin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Diğerleri hizmet edemezler, beceremezler, ülkeyi batırırlar, onlar şu anda 'Başbakan Erdoğan gitsin, biz geliriz, biz yaparız, daha iyisini yaparız' diyemiyorlar, sadece 'Erdoğan düşsün' diyorlar" diye konuştu.

"Hizmet etmeyenler gidecek, hizmet edenler gelecek"

Daha sonra Ulukapı köyüne geçen Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının büyük Türkiye için çalıştıklarını söyledi.

Başkaların ise yalan üzerinden siyaset yaptığını öne süren Çavuşoğlu, "Bunların zihniyetinde hizmet yoktur, seçimden önce yalan söylerler, seçimden sonra o yalanları da unuturlar. Doğruyu yalan bulamazlarsa öyle söylerler. Maşallah yalan bulmakta hiç zorlanmıyorlar, ne genel başkanları, ne de belediye başkanları zorlanıyor" ifadesini kullandı.

Artık milletin uyandığını ve 30 Mart'ta hizmet etmeyenlerin gideceğini, hizmet edenlerin göreve geleceğini dile getiren Çavuşoğlu, Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel için destek istedi.

Türkiye'nin geleceğine yönelik hedefler koyduklarına işaret eden Çavuşoğlu, "Başkaları gibi 'insanları nasıl dinleyebiliriz, nasıl montaj yapabiliriz, nasıl ahlaksızlıklar yapabiliriz' diye düşünmüyoruz, ülkemiz için büyük projeler düşünüyoruz ve bu projeleri yapıyoruz. Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa ettik, siz bizimle yürümeseydiniz bunlar olmazdı, bundan sonra da sizlerle yürüyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Çavuşoğlu, daha sonra Konyaaltı ile Manavgat ilçelerinde esnafla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Çavuşoğlu, yabancı turistlerle de sohbet etti. CHP seçim bürolarını da ziyaret eden Çavuşoğlu, seçimde başarı diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mevlüt Çavuşoğlu Avrupa Birliği Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title