Haberler

5 Kişiyi Tabancayla Vuran Şahıs Suçlamayı Kabul Etmedi

Samsun'da Öldürmek İstediği Şahsı Ağır Yaralayıp, Yoldan Geçen 4 Kişiyi de Kazayla Vurarak Yaraladığı İddiasıyla Tutuklanan Şahsın Yargılanmasına Devam Edildi.

Samsun'da öldürmek istediği şahsı ağır yaralayıp, yoldan geçen 4 kişiyi de kazayla vurarak yaraladığı iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına devam edildi.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi'nde yaklaşık 19 ay önce seyyar satıcılık yapan Sedat A.'yı (36) öldürmek için tabancayla ateş açtığı iddia edilen Mustafa C. (29), Sedat A.'yı ağır yaralayıp, yoldan geçmekte olan Yasemin Y. (19), Duygu K. (18), Kerem A. (8) ve Korhan A.'yı (14) da kazayla yaralamıştı. Olaydan sonra tutuklanan Mustafa C.'nin, yargılanmasına devam edildi. Mustafa C. kendini savunarak, "Benim bu olayda bir suçum yok. Suçsuz yere 1.5 yıldır cezaevindeyim" dedi.

Mahkeme heyetinin Mustafa C.'nin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan cezai ehliyetiyle ilgili gelecek rapora göre ceza vereceği öğrenilirken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

(MAY-SA-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title