Haberler

33 Yaşındaki Gencin 4. Kattan Kendini Boşluğa Bıraktığı Anlar Kamerada

Güncelleme:

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çıktığı binanın 4'üncü katından atlayan genç, ağır yaralandı. Gencin atladığı o anlar, saniye saniye kameraya yansıdı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çıktığı binanın 4'üncü katından atlayan 33 yaşındaki Kadir Saygı ağır yaralandı. Kadir Saygı'nın atladığı o anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

İKNA EDEMEDİLER

Olay, saat 19.10 sularında Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesi'nde meydana geldi. 33 yaşındaki Kadir Saygı henüz belirlenemeyen bir nedenle bir binanın 4'üncü katına çıktı. Saygı'yı burada gören vatandaşların durumu 112 Acil servisine haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, önlem alırken bir yandan çatıdaki adamı ikna etmeye çalıştı.


BİR ANDA ATLADI

Herkesin cep telefonları ile adamı çekmeye çalıştığı bir anda, 33 yaşındaki Saygı, kendini aşağıya bıraktı. Genç adamın düştüğünü gören vatandaşlar çığlık atarak panik yaşarken, polis ekipleri olay yerinden vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı.


KENDİSİNİ BOŞLUĞA BIRAKMASI ANBEAN KAMERADA

Kadir Saygı'nın atlama anı saniye saniye kaydedildi. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri polislerin de yardımıyla genci hemen ambulansa aldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Saygı Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi süren 33 yaşındaki Saygı'nın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title