Haberler

Kayıp Çocuklarının Cesediyle Adli Tıp'ta Karşılaştılar

Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da 2 gün önce evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Serhat Taş'ın trafik kazasına kurban gittiği ortaya çıktı.

İstanbul Bağcılar'da oturan 14 yaşındaki Serhat,okuldan eve geldikten sonra tekrar dışarı çıktı. Serhat'tan bir daha haber alınamadı.

ÇOCUKLARININ CANSIZ BEDENİNİ GÖREN AİLE KAHROLDU

Çocuklarını 1 gün bekleyen aile dün polise başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucu, Adli Tıp'a üzerinden kimlik çıkmayan bir çocuk cesedinin geldiği tespit edildi. Polis, bugün aileye durumu bildirerek, cesedin çocuklarına ait olup olmadığının belirlenmesi için aileyi Adli Tıp'a çağırdı. Aile, ölen çocuğun kendi çocukları olduğunu teşhis etti.

TEM'DE YOLUN KARŞISINA GEÇERKEN BİR ARAÇ ÇARPTI

Serhat Taş'ın, pazartesi günü O-3 TEM Bağlantı Yolu'nda üstgeçidi kullanmayarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı, bu sırada bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Taş'ın cesedinin, üzerinden kimlik çıkmadığı için Adli Tıp'a kaldırıldığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağcılar İstanbul 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Olur böyle vaakalar Türk Polisi yakalar:

acı haber Allah rahmet eylesin. ne diyelim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title