Haberler

Araç Taşıyan Tırın Freni Patladı... Ortalık Savaş Alanına Döndü

Araç taşıyan tırın freni patladı.

Araç taşıyan tırın freni patladı... Ortalık savaş alanına döndü

İSTANBUL - Beykoz'da arkasında toplam 5 tane araç taşıyan tırın, yokuş aşağıya gittiği sırada freni patladı. Tır yolda araçlara da çarparken arkasındaki araçlar üst üste devrildi ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Kaza, saat 17.30 sıralarında, Beykoz Soğusu Caddesi'nde meydana geldi. Serkan Ateş yönetimindeki tırın frenleri yokuş aşağıya giderken patladı. Freni patlayan ve arkasında 5 araç bulunan tır, ilk önce sokak üzerinde bulunan çöp kutusuna sonra doğalgaz kutusuna çarpıp yan yattı. Yan yatan tırın üzerindeki binek arabalar devrilip yan yatarken sokakta bulunan diğer 4 araca da zarar verdi. Doğalgaz kutusundan gaz ise zamanında müdahale ile kesilirken olası bir faciadan dönüldü. Olayda yaralananın ise olmadığı bildirildi.

Arabasını yeni aldığını belirten Mustafa Ünsal isimli bir vatandaş," Arabanın frenleri patlamış araba taşıyan tırın gelmiş diğer arabalarda vurmuş. Dün aldık arabayı bugün pert oldu" dedi.

Kazayı yapan Serkan Ateş ise, "Yukarıdan aşağıya doğru iniyorduk frenleri boşaldı ilk önce herhalde. 3, 4 arabaya vurduk herhalde" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beykoz 3. Sayfa Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? İrlanda, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? Norveç, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin'i tanıma kararı aldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti! Olay ne, nerede oldu? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeği doğdu mu? 22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title