Haberler

4 yaşındaki çocuğun şelale deresine düştüğü ihbarı ekipleri alarma geçirdi

Güncelleme:

4 yaşındaki çocuğun şelale deresine düştüğü ihbarı ekipleri alarma geçirdi Denizden ve karadan yapılan aramada bir ize rastlanmadı Antalya'da 4 yaşında bir çocuğun Düden Şelalesinin denize döküldüğü dereye düştüğü ihbarı polis ekiplerini alarma geçirdi.

4 yaşındaki çocuğun şelale deresine düştüğü ihbarı ekipleri alarma geçirdi

Denizden ve karadan yapılan aramada bir ize rastlanmadı

ANTALYA - Antalya'da 4 yaşında bir çocuğun Düden Şelalesinin denize döküldüğü dereye düştüğü ihbarı polis ekiplerini alarma geçirdi. Denizden ve karadan yapılan aramada biz ize rastlanmadı.

Olay, saat 16.00'da Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi Düden Park içerisinde Düden Şelalesinin denize döküldüğü dere içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 112 Acil Çağrı merkezini arayan bir kişi dereye 4 yaşında bir çocuğun düştüğünü söyledi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Deniz polisi de şelalenin denize döküldüğü alana gelerek deniz üzerinden arama gerçekleştirdi. Karadan ve denizden yapılan aramada bir ize ulaşılamadı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title