Haberler

2007'de Çok Konforlu

Inter Lımousıne Servıce'den 2007 Konforu!

INTER LIMOUSINE SERVICE'DEN 2007 KONFORU!

Geniş araç filosu ile şoförlü araç kiralama hizmeti sunan Inter Limousine Service, kusursuz ulaşım hizmetini 2007 model Mercedes otomobilleri ile daha da mükemmel hale getiriyor.

Konfora önem verdiği kadar performans ve güvenlik özellikleri açısından da üstün otomobiller seçen Inter Limousine First Class Rental Service, bünyesine kattığı 2007 model E ve S kasa Mercedes otomobilleri ile konuklarına lüks bir deneyim sunuyor.

Her zaman daha kaliteli hizmet sunma hedefi taşıyan Inter Limousine First Class Rental Service, 2007 model otomobilleri ile en yüksek taleplere cevap veriyor. Rehberlik ve güvenlik eğitimlerini tamamlamış, iyi derecede bir ya da birkaç yabancı dil bilen şoförlerin kontrolündeki yeni otomobiller, lüks donanımları ile ulaşım ihtiyacını, keyifli seyahatlere dönüştürüyor.

2007 model otomobilleri ile yenilikçi bakış açısını sergileyen Inter Limousine First Class Rental Service, araçlarının üstün donanımları sayesinde evinizdeki rahatlığı yaşatıyor. Otomobillerin; elektronik ayarlı koltuk, LCD ekran, mini bar, CD player, panoramik tavan, açılıp kapanabilen özel masa gibi lüks aksesuar ve özellikleri konforunuzu daha da artırıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title