Haberler

Sivas'ta 2 Yük Treni Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Sivas'ın Kangal ilçesinde, 2 yük treninin çarpışması sonucu 1 makinist öldü, 1 makinist yaralandı.

Sivas'ın Kangal ilçesinde iki yük treni çarpıştı. Kazada 1 makinist öldü, 1 makinist yaralandı. Alınan bilgiye göre, Sivas'tan Malatya'ya travers taşıyan makinistler Ramazan Ağbaba (51) ve Reşat Aşkın (21) yönetimindeki 53026 sefer sayılı yük treni, Kangal ilçesine bağlı Çetinkaya köyü yakınındaki Koçköprü altındaki yol ayrımında, Malatya'dan Sivas'a gelen 53293 sefer sayılı makinistlerinin kimliği henüz öğrenilemeyen boş yük treninin vagonlarına çarptı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ AĞIR YARALI

Kazada ağır yaralanan Ağbaba ve Aşkın, Kangal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Aşkın, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Ağbaba'nın da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazada, çok sayıda vagon devrildi. Kaza sonrası hasar gören köprü, araç trafiğine kapatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Çetinkaya Malatya Kangal Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

FIRATEKiSPRESi:

Genç olan yardımcı makinisttir. Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. Yaralı abimizede rabbim şifasını versin. Zor bir meslektir gece uykusu yok bayram haftasonu tatili yeri geliyor olmuyor. Üzücü kazaların son bulmasını diliyorum.

17
0
yanıtYanıtla
zeynep:

kaçıncı yüzyıldayız hala kara trenler var memlekette. . tamam yük taşıyorsunuzda nasıl aynı hat üzerinde iki tren var yola çıkmadan haberleşmiyorlarmı

4
12
yanıtYanıtla
ince mesaj:

tren surmesinde ne varki kosedeki dugme ye dokun o kendısı gıdıyor yada dua et oylede gıder işin dogasında var kaza. . . . hayatlar ucuz olunca

1
13
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Allah rahmet eylesin Allah kimseye kaza bela vermesin...

13
0
yanıtYanıtla
Dadaş 00 25:

Kardesimize Allah rahmet eylesin. .ailesine de sabır versin. .yaralı abimiz için ve bütün hastalarımıza da Allah şifa versin inşallah. .zor bir durum. .vesselâm!!

11
0
yanıtYanıtla
efsane 1907:

egitimli deneyimli gerekli olmali tekniker olmali devlete o kadar sinavsiz devlet icine koymani nedeni allah biliyorki devlet akraba yeridi kendi adamina gore yeri kullanimi faturasi bu o kadar 90 pua alan devlete koymadigi hak yerseniz. Cikar aheste aheste.

1
10
yanıtYanıtla
Demiryolcu:

O hat sinyali bölgedir nasil öyle olmuş ki trenler üst üste gönderilmiş... yine de allah rahmet etsin yaralılara da şu mübarek günler hurmetine acil şifalar diliyorum. Dilerim bu tür kazalar bir daha hiç olmasın.

10
0
yanıtYanıtla
Erzurum:

Allah makamını cennet ruhunu şad etsin inşallah..Allah kimsenin başına bu tür birsey vermesin. .Mübarek günlerde çok çok dua edelim..

10
0
yanıtYanıtla
pasinli dadaş:

Ecel geldimi bir şey bahane olacak Allahim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine gunahlarini bagislayip cennetine koysun insaallah .

10
0
yanıtYanıtla
Huseyın:

Allah gani gani rahmet eylesin

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title