Haberler

Zonguldak'tan kısa kısa

Güncelleme:

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, mazbatasını aldı.

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, mazbatasını aldı.

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulunda başkan seçilen Mükerrem Ayçiçek, İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Ayçiçek, gazetecilere 29 Ağustos'taki 6. Olağan kongrenin sonucunda resmi olarak belgelerini aldıklarını ve göreve başladıklarını belirterek, "Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bir aradayız. AK Parti'nin gerçek kimliği, birlik ve beraberliğini burada görüyoruz. Hep birlikte Zonguldak'a hizmet yolunda kaldığımız yerden devam edeceğiz." diye konuştu.

Ereğli Belediye Meclisi toplandı

Ereğli Belediye Meclisi eylül ayı oturumu 2. birleşimi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda düzenlenen toplantıda, gündemde yer alan ve ilgili komisyonlara havale edilen kararlar görüşülerek karara bağlandı.

Posbıyık, burada yaptığı konuşmada, ilçeye 2 firmanın yatırım yapmak için geldiğini, bu doğrultuda 2 bin kişiye istihdam sağlanmasının hedeflendiğini söyledi.

İlçede yolcu taşımacılığı yapan Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi'nin ulaşıma zam yapılması yönündeki talebi ise meclis üyelerinin oy birliğiyle reddedildi.

Ereğli'de yangın

Ereğli ilçesinde boş arazideki çalılık alanda çıkan yangın, Alaplı İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince, çevredeki ekili tarımsal alanlara ve yerleşim alanına sıçramadan söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Ereğli ilçesine bağlı Kavakderesi Mahallesi'ndeki boş arazide, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın, ekiplerce çevresindeki tarımsal alanlar ve yerleşim alanına sıçramadan söndürüldü.

Yangında, yaklaşık 4 dönümlük çalılık alan zarar gördü.

Alaplı'da Kovid-19 önlemleri

Alaplı ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmaları artırıldı.

Alaplı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki çöp konteynerlerinin ve ana yol güzergahlarının köpüklü suyla yıkanarak dezenfekte edildiği bildirildi.

Açıklamada, dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtilerek, vatandaşlardan kurallara uyması ve bireysel önlemlerini almaları istendi.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Merkez Zonguldak AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title