Haberler

Ysk'ya Milletvekili Aday Listelerinin Teslim Edilmesi

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edilen aday listelerinin küskünlüğe yol açmaması gerektiğini ifade ederek, "Bugün, 24 Haziran seçimlerinde, halka hizmet yolunda halkın gönlünde taht kuran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip...

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edilen aday listelerinin küskünlüğe yol açmaması gerektiğini ifade ederek, "Bugün, 24 Haziran seçimlerinde, halka hizmet yolunda halkın gönlünde taht kuran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda güçlü bir destekle seçilmesi için ve AK Partimizin çıtasını daha yükseklere taşıyarak yüksek sayıda milletvekilini Meclis'e taşımak için özveriyle çalışma günüdür." değerlendirmesi yaptı.

Filiz, yaptığı yazılı açıklamada, milletvekili adayların belirlenmesi sürecinde Genel Merkez açısından her biri birbirinden değerli, nitelikli, donanımlı ve Denizli'ye katkı sunabilecek aday adayları arasından seçim yapmanın oldukça zor olduğunu belirtti.

Partilerine adaylık başvurusunda bulunanların tümüne teşekkür eden ve milletvekili adayı gösterilenlere seçimde başarı dileyen Filiz, şunları kaydetti:

"(Aday adaylarının) Her biri bizim için kıymetlidir. Sakın ola ki kendilerinde bazı hatalar, eksiklikler olduğu vehmi, kanaatiyle aday gösterilmedikleri gibi bir zanna kapılmasınlar. Her biri vazifelerini onurla yapmışlardır. Hepsine teşekkür ediyorum. Demokrasinin bir sonucu olarak 8 kişi ipi göğüsleyecekti. Esas demokrasi sınavı bundan sonra başlıyor. İpi göğüsleyen arkadaşları tebrik edip kenara çekilmek değil, seçilen milletvekili adayı arkadaşlarımızın etrafında birleşmek ve Denizli'de oyumuzu yükseltmek, oy patlaması gerçekleştirmek için hep birlikte el ele verip çalışmak gerekiyor. AK Partimiz Türkiye'de siyasetin omurgasıdır. Kurucu liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğüyle başlayan bu hareket, mutlak suretle hedefine ulaşacaktır. Bu kutlu yürüyüş nesilden nesile her adımda daha da güçlenerek devam edecek. İlk günkü aşkla, son nefese kadar yürüyeceğiz. Bütün kadrolarımız onun başı dik, onurlu yürüyüşünün devamı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır ve nazırdır."

Filiz, Türkiye'nin önemli ve kritik bir süreçten geçtiğine işaret ederek, şunları ifade etti:

"Türkiye'nin kendi kendine yeten, ilerleyen, gelişen ve baş eğmeyen gidişatı birilerinin işine gelmiyor. Bunlara boyun eğemeyiz. Bunun için de 24 Haziran seçimlerine iyi sarılmamız gerekmektedir. Oyunlara gelmemeliyiz. Hedefimiz Türkiye, hedefimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hedefimiz Denizli'dir. Bugün, 24 Haziran seçimlerinde, halka hizmet yolunda halkın gönlünde taht kuran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda güçlü bir destekle seçilmesi için ve AK Partimizin çıtasını daha yükseklere taşıyarak yüksek sayıda milletvekilini Meclis'e taşımak için özveriyle çalışma günüdür."

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title