Haberler

Yozgat Valisi Yurtnaç Açıklaması

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, devlette devamlılığın esas olduğunu belirterek, Yozgat’ta başlayan projelerin tamamlanacağını söyledi.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, devlette devamlılığın esas olduğunu belirterek, Yozgat'ta başlayan projelerin tamamlanacağını söyledi.

Yozgat'ta görev yapan haber ajansı temsilcileri Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ı makamında ziyaret etti. Basın mensuplarıyla sohbet eden Vali Yurtnaç, Yozgat halkına en iyi hizmeti sunmak için gayret göstereceğini belirterek, "Devlette devamlılık esastır. Bu sebeple geçmiş dönemde başlayan projeleri tamamlanacak. Yozgat'a yeni geldiğimiz için Yozgat halkının beklentileri nedir, Yozgat'ın dinamikleri nelerdir ona göre biz de çalışmalar yapacağız." dedi.

Yozgat'ın termal sular bakımından oldukça zengin olduğunu vurgulayan Vali Yurtnaç, "Termal suların en iyi şekilde nasıl değerlendirilir onun çalışmalarını yapacağız. Özellikle hızlı tren ve havaalanı Yozgat için çok önemli. Hızlı tren ve havaalanının Yozgat'a neler kazandıracak, bunlar nasıl değerlendirilecek bunun planlaması yapılması gerekir. Üniversitemizi çok önemsiyorum. Üniversitenin gelişmesi ve büyümesiyle birlikte ilimize gelen öğrenci sayısı da artacaktır. Gelecek öğrencilerimizin barınacakları yurtlar yapılması gerekiyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrenci yurtları için bina kiralaması yapıyor, Yozgatlı iş adamları bunu değerlendirebilir. Hastanenin hizmete açılması, yeni cezaevinin tamamlanmasıyla, hızlı tren ve havaalanının gelmesiyle, üniversitemizin gelişmesiyle, göçün duracağına ve Yozgat'ın gelişeceğine inanıyorum. Yozgat dışına açmamız gerekiyor. Bu konuda basın mensuplarına da görevler düşmektedir. Hep birlikte çalışıp Yozgat'ın gelişip ve kalkınmasına katkı sunmalıyız." diye konuştu.

Kamu kurumlarının en verimli şekilde çalışacağı vatandaşa en iyi hizmeti sunacağını vurgulayan Vali Yurtnaç, "Artık yürümek istemiyoruz, sağlam ve emin adımlarla koşarak ilimize hizmet etmek istiyoruz. Yürümekte zorlanan çabuk yorulan ve istenilen hizmeti veremeyenle de kim olursa olsun kusura bakmasın yolumuza devam edemeyiz. Çünkü güzel hizmet etmekle, üretmekle insanımız, şehrimiz, ülkemiz ve devletimiz kazanır, aksi halde insanımızda, ülkemizde, devletimizde zarar görür. İlimizi bulunduğu konumdan daha yukarılara taşımak için gayretli bir şekilde çalışacağız." şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Yurtnaç Termal Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title