Haberler

Yeşil Aksaray İçin Fidan Dikimi Yapıldı

Aksaray’da AK Parti İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı tarafından Gönül Elçileri Projesi kapsamında Laleli Mahallesi’nde "Yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aksaray" sloganıyla bin adet fidan toprakla buluşturuldu.

Aksaray'da AK Parti İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı tarafından Gönül Elçileri Projesi kapsamında Laleli Mahallesi'nde "Yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aksaray" sloganıyla bin adet fidan toprakla buluşturuldu.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay öncülüğünde, İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Erdal Andıç, Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç ve Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak başkanlığında "Yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aksaray " sloganı ile ağaç dikme kampanyasını başlattıklarını söyledi.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay fidan dikimi sırasında yaptığı konuşmada, hayata geçirilen fidan dikimi kapsamında oluşturulan Gönül Elçileri Projesi gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için önemli bir proje olduğunu belirtti. İl Başkanı Karatay, Laleli Mahallesi güzergahında dikilen bin fidanın, Türkiye'nin en az yağış alan bu coğrafyası için hayat kaynağı olacağını söyledi. Ağaçlandırma çalışmaları ile çölleşmenin ve kuraklığın önüne geçilebileceğinin altını çizdi ve hayati öneme sahip bu tür projelere ve çalışmalara teşkilat olarak gereken her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Gönül Elçileri Projesi kapsamında Bereket Ormanlarının oluşturulmasına yönelik gerçekleştirilen programa AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak, Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Karatay Türkiye Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title