Haberler

Yeni Dönem Komek Kayıtlarına Yoğun İlgi

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezilerine (ASEM) yeni dönem kayıtları yoğun ilgiyle başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezilerine (ASEM) yeni dönem kayıtları yoğun ilgiyle başladı.

Bu dönem İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezleri ile ortak açılacak olan Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının kayıtlarına Konyalılar yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, meslek edindirme alanında Türkiye'ye model olan KOMEK'in bu konuda önemli bir boşluğu doldurduğunu belirtti. KOMEK ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezilerinde yeni dönem kayıtlarının 1 Şubat itibariyle başladığını belirten Başkan Akyürek, "Bugüne kadar 400 binden fazla hemşehrimizin istifade ettiği, sertifika aldığı meslek edindirme kurslarımız daha yaygın bir şekilde Konya'nın tüm ilçelerinde ve talep edilen tüm alanlarda ve meslek guruplarında yeni dönemde de faaliyette olacak. KOMEK bir mektep, büyük bir aile. Konya'ya önemli bir hizmette bulunuyor. 250'den fazla branşta, Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içinde çalışıldığı için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alma imkanı olduğundan istihdamda bir avantaj kabul ediliyor. Sanayide ara eleman ve kalifiye eleman ihtiyacında önemli bir boşluğu doldurmuş oluyor. Hemşehrilerimizi 1-12 Şubat tarihlerinde kayıt yaptırarak KOMEK imkanlarından faydalanmaya davet ediyorum" dedi.

Başvurular internetten

Büyükşehir Belediyesi'nin Konya merkez ve ilçelerde milli eğitim ile ortak açacağı yeni dönem kursları için başvurular 12 Şubat'a kadar www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresi üzerinden yapılacak.

Binlerce kişinin aynı anda başvuru yapmak istemesinden dolayı kayıt ekranına zaman zaman ulaşılamadığı, başvuru yapmak isteyenlerin yeniden denemeleri gerektiği belirtildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tahir Akyürek Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title