Haberler

Yaşlılar Haftası

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: "Bizleri bugünümüze getiren büyüklerimiz geçmişimiz ile geleceğimiz arasındaki yıkılmaz köprülerimizi oluşturmaktadır"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, yaşlıların, geçmiş ile gelecek arasındaki yıkılmaz köprüleri oluşturduklarını ifade etti.

Aydın, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla yayımladığı mesajında, yaşamın rehberlerinin yaşlılar olduğunu, Türkiye'de yaşlıların, dünyada eşine az rastlanır saygı ve sevgi ile baş tacı edildiklerini belirtti.

Büyüklere saygı, sevgi ve hürmetin bir haftaya sığmayacak kadar büyük olduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Bizleri bugünümüze getiren büyüklerimiz geçmişimiz ile geleceğimiz arasındaki yıkılmaz köprülerimizi oluşturmaktadır. Kendilerinin hayat tecrübeleri ve bilgi birikimlerinden elde edeceğimiz engin tecrübeler, hayatımızın her alanında yolumuzu aydınlatmamızı, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Son yıllarda yaşlılarımıza her zamankinden daha büyük bir hassasiyet göstererek sosyal devletimizin tüm imkanları kendilerine açılmış, yaşlılar koordinasyon merkezi kurulmuş, sosyal hayata daha fazla katılımlarının sağlanması için yürütülen programlarda büyük gelişmeler sağlanmıştır." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Kemalettin Aydın Ahmet Aydın Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title