Haberler

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Azerbaycan heyetini kabul etti

Güncelleme:

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Azerbaycan Cumhuriyeti Yüksek Mahkemesi Hukuk Kurulu Başkanı Elshana Valiyeva başkanlığındaki heyeti kabul etti. Ziyarette, her iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve yargı alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Azerbaycan Cumhuriyeti Yüksek Mahkemesi Hukuk Kurulu Başkanı Elshana Valiyeva başkanlığında Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştiren heyeti makamında kabul etti.

Yargıtay Başkanı Akarca, Azerbaycan Cumhuriyeti Yüksek Mahkemesi Hukuk Kurulu Başkanı Elshana Valiyeva ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Yargıtay Başkanlığı ev sahipliğinde 4-8 Mart tarihleri arasında düzenlenen eğitim programı kapsamında gerçekleştirilen ziyarette; her iki ülke arasında siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkilerin gelişmesinin yanı sıra yargı alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Kabulde, Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım da yer aldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akarca Azerbaycan Yargıtay Yargı Diplomasi Hukuk Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title