Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası Yalova MTB CUP'un Altınova'da düzenleneceğini bildirdi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası Yalova MTB CUP'un Altınova'da düzenleneceğini bildirdi.

Oral, yaptığı açıklamada Uluslararası Bisiklet Federasyonu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu'nca düzenlenen, Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası Yalova MTB CUP'un Pazar günü Altınova Kent Ormanı'nda yapılacağını söyledi.

Yarışmada  sporcuların olimpiyat sürecinde puan alıp, ülkelerini 2016'da Brezilya'nın Rio kentinde yapılacak olan olimpiyatlarda temsil etme hakkı kazanacaklarını belirten Oral, "Bu tür organizasyonlar ülkemiz ve kentimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizim için gurur vericidir" diye konuştu.

Rol Model Projesi son buldu

Altınova Kaymakamlığı, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve Subaşı Kent Konseyi işbirliğinde yapılan Rol Model Projesi son buldu.

Subaşı Kent Konseyi Başkanı Zeki Gürsu, yaptığı açıklamada proje kapsamında Subaşı Hacı Ali Saruhan İlkokulu ve Subaşı Ortaokullarında okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerine seminer düzenlendiğini söyledi.

Proje kapsamında meslek tanıtımları, şehir tanıtımları, okul tanıtımları, öz geçmiş ve başarı hikayelerinin anlatıldığını belirten Gürsu, projenin başarılı bir şekilde sonuçlandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Metin Oral Altınova Subaşı Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title