Haberler

Uğur Dershanesi'nden Rekor Başarı

Van Uğur Dershanesi, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) 38 puan türünde 25 il birinciliği çıkararak rekor bir başarıya imza attı.

Van Uğur Dershanesi, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) 38 puan türünde 25 il birinciliği çıkararak rekor bir başarıya imza attı.

Son LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından 25 il birinciliği elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Van Uğur Dershanesi Müdürü Celal Lenk, bu başarının geçmişten süregeldiğini söyledi. Uğur Dershanesi olarak bu başarılara alışık olduklarını ifade eden Lenk, "LYS 2013 maratonunda 38 puan türünden 25 il birinciliğini dershanemiz öğrencileri paylaştı. Ben hepsini kutluyor, bu başarılarının devamını diliyorum" dedi.

LYS'de 23 puan türünde il birincisi olan Mehmet Gülengül, başarılı olmasında düzenli çalışmanın, okul ve dershane öğretmenlerinin yanında ailesinin büyük katkısı olduğunu ifade ederek, "Bazı duygular vardır, kelimelerle anlatılamaz. Bizzat yaşanılır. İşte bende şu an bu duyguyu yaşıyorum. Başarılı olmamda emeği geçen aileme, okul ve dershane öğretmenlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Hedefinde tıp okumak olduğunu dile getiren Gülengül, "Ben doktor olup, kendi halkıma hizmet vermek istiyorum" şeklinde konuştu.

LYS'de EK-YTM-2 puan türünde Van il birincisi olan Esra Çalımlı ise, başarılı olmasını azme, kararlılığa ve bir başarısızlıkla karşılaşıldığında pes etmemeye borçlu olduğunu belirterek, "Hukuk fakültesini bitirip hakim olmak istiyorum. Kadın ve çocuk hakları konusunda bütün çabamı göstermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Y-TS2 puan türünde Van il birincisi olan Zafer Aslan da, başarısında emeği geçen ailesi ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini dile getirerek, öğretmen olmak istediğini söyledi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title