Haberler

Tokgöz'den, Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaret

Yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı olan Sabahattin Tokgöz, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı olan Sabahattin Tokgöz, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tokgöz ve partililer, başkan Aydın'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, "Seçim sürecinin kazasız belasız bitmesi hepimizi mutlu etti. Sivas halkının verdiği kararla görev bize tebliğ edildi. İnşallah, Sivas'ı el ele daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Bugün aktif görev bize düştü yarın bir başka arkadaşımıza düşecektir, bu bir bayrak yarışıdır. Dua ve destekleriniz için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten Tokgöz de "Sivas tercihini yaptı hem şehrimize hem size hayırlı olsun. Seçimler boyunca kalkınmış zenginleşmiş bir Sivas için çalıştık, bundan sonra da aynı amaçla çalışacağız" açıklamasında bulundu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Aydın Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title