Haberler

Tarsus İdmanyurdu'nda Destek Arayışları

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Tarsus İdmanyurdu'nun 3.Lig'e düşmesinin üzüntü verici olduğunu belirterek, Tarsus İdmanyurdu'nun daha iyi noktalara gelebilmesi amacıyla gereken desteği vereceklerini bildirdi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Tarsus İdmanyurdu'nun 3. Lig'e düşmesinin üzüntü verici olduğunu belirterek, Tarsus İdmanyurdu'nun daha iyi noktalara gelebilmesi amacıyla gereken desteği vereceklerini bildirdi.

Valilik Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, destek arayışını sürdüren Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İsmail Akdağcık ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Güzeloğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, 2010-2011 sezonunda Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak 29 yıl aranın ardından Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu'nun kente büyük bir sevinç aşıladığını, Tarsus'un profesyonel anlamdaki tek temsilcisi olan Tarsus İdmanyurdu'nun 3. Lig'e düşmesinin ise üzüntüye neden olduğunu belirtti.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yer alan ve geride kalan 13 hafta sonunda 28 puanla 2'nci sırada bulunan sarı-lacivertli ekibin ilerleyen haftalarda başarılı çıkışını sürdüreceğine inandığını vurgulayan Güzeloğlu, "Sarı-Lacivertli ekibimizin başarılı sonuçlarla 2. Lig'e oradan da Bank Asya 1. Lig'e yükselmesini bekliyoruz. Çünkü biz Mersin olarak spor alanında en iyisini hedeflemekteyiz. Bu bağlamda Tarsus İdmanyurdu'nun daha iyi noktalara gelebilmesi amacıyla gereken desteği vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Yakın bir zamanda Tarsus'ta bir takım incelemelerde bulunulacağını dile getiren Güzeloğlu, bu ziyaret kapsamında yönetici ve futbolcularla da bir araya geleceğini kaydetti.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık da, kulübün maddi sıkıntılara rağmen ligde iyi bir konumda olduğunu ve sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek 2. Lig'e oradan da Bank Asya 1. Lig'e çıkmak istediklerini belirti.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title