Haberler

Tabip Odasında Görev Dağılımı

Samsun Tabip Odası'nın 12-13 Mayıs 2012 tarihinde yapılan olağan genel kurulunun ardından bugün görev dağılımı yapıldı.

Samsun Tabip Odası'nın 12-13 Mayıs 2012 tarihinde yapılan olağan genel kurulunun ardından bugün görev dağılımı yapıldı. Yeni yönetimde Tabip Odası Başkanlığı'na yeniden Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın getirildi.

Samsun Tabip Odası Başkanlığı seçimlerinin ardından yeni yönetim başkanlarını seçti ve görev dağılımı yapıldı. Yeni yönetim, Samsun Tabip Odası Başkanlığı'na yeniden Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın'ı seçti. Başkan Mithat Günaydın yaptığı açıklamada, "Yeniden seçilen yönetim kurulumuz, Tabip Odası üyelerinin

bizlere duyduğu güven, verdiği görev için teşekkürlerimizi sunarız. Seçimde bin 267 üyemizin oy kullanmak için sandık başına gelmiş olması, yüksek oranda katılım, hekimlerin sorunlarına karşı duyarlılığının arttığının bir göstergesidir. Seçimin kaybedeni yoktur, hekimler ve hekimlik kazanmıştır. Yapacağımız hizmetlerde üyelerimizden aldığımız güçle, yasalar çerçevesi içinde, meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini en iyi şekilde savunma kararlılığındayız. Yönetim kurulumuz toplanarak görev bölümü yapmış ve çalışmalarına başlamıştır. Genç ve dinamik bir ekiple göreve devam edeceğiz. Bu dönemde de siyasetten uzak, sadece ve sadece hekimlerin haklarına yönelik çalışmalar yapacağız. Zaman birlik, beraberlik zamanıdır. Hekimlerin eşdeğer meslek gruplarına göre gerilerde kalmış maaşlarının artırılması, yüksek emeklilik maaşı ve ikramiyesi alması, yıpranma payı elde edilmesi, performans sisteminin yanlışları, hekimlerin tükenmişlik sendromu ve en önemlisi hekime karşı şiddet ana gündem konularımız olacaktır" dedi.

Mithat Günaydın başkanlığında Samsun Tabip Odası yeni yönetim kurulunu görev dağılımı şöyle: Dr. Mustafa Erdil Genel Sekreter, Dr. Hamdi Yücel Sayman, Dr. Mehmed Şinasi Gönenç Veznedar, Dr. Sadettin Bayçelebi Yönetim Kurulu Üyesi, Uzm. Dr. Rabia Cerrah Karanfil Yönetim Kurulu Üyesi ve Dr. Abdurrahim Yıldırım Yönetim Kurulu Üyesi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title