Haberler

Silifke'de Dijital Sinema Cihazı Hizmete Sunuldu

Silifke ilçesinde vatandaşların filmleri daha rahat izleyebilmesi amacıyla dijital sinema cihazı hizmete sunuldu.

Silifke ilçesinde vatandaşların filmleri daha rahat izleyebilmesi amacıyla dijital sinema cihazı hizmete sunuldu.

Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, kültür merkezinde bugüne kadar 1968 model film şeritli sinema cihazıyla hizmet verildiğini, sinemaseverlerin filmleri daha rahat izleyebilmesi amacıyla dijital sinema cihazını hizmete sunduklarını kaydetti.

Teknolojinin her geçen gün geliştiğini ifade eden Turgut, "Tıpkı fotoğraf makinelerindeki film ruloları gibi sinemalarda bobinlerin yerini diskler alıyor. Biz de gelişen teknolojiye ayak uydurmalıyız. Bu amaçla halkımızın filmleri rahatça izleyebilmesi amacıyla gelişen teknolojiye ayak uyduruyoruz"  ifadesini kullandı.

Belediye hizmetlerinin sadece yol, su, kanal çalışması veya çöp toplamak olmadığını vurgulayan Turgut, şöyle devam etti:

"Belediyecilik aynı zamanda halkının ihtiyaçları ile sosyal yaşantısını modern ve çağdaş kentleşmeye uygun olarak dizayn etmektir. Belediyeler her alanda söz sahibidir ve bulunduğu yörenin gelişmesine, kalkınmasına önder olmalıdır. Biz de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz." - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Turgut Silifke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title