Haberler

Selender'den "Özel Asker" Eğlencesi

Bornova 57.Topçu Tugayı'nda gerçekleştirilecek temsili askerlik merasimi için Selçuk ilçesinden gitmek isteyen 20 yaş üzeri 8 engelli gence, Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği (SELENDER) yönetimi sahip çıktı.

Bornova 57. Topçu Tugayı'nda gerçekleştirilecek temsili askerlik merasimi için Selçuk ilçesinden gitmek isteyen 20 yaş üzeri 8 engelli gence, Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği (SELENDER) yönetimi sahip çıktı. Gerekli evrakları hazırlayarak organizasyon komitesine ulaştıran SELENDER yönetimi, ayrıca dermek binasında imkanları ölçüsünde askere gitmek isteyen engellilere "Özel Asker Eğlencesi" düzenledi.

Gece, Selçuklu engelli gençler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Yıldıray Çirek, Onur Özkan, Mustafa Selek, Serkan Çavdarlı, Alper Koyuncu, Kemal Hepuluağaç, Ali İhsan Timur'un aile ve sevenleriyle birlikte düzenlenen gecenin şenliği görenleri çok duygulandırdı. Duygulu anların yaşandığı gecede kınalar yakıldı, asker türküleri söylendi, fotoğraflar çekildi. Geceye misafir olan katılan görme engelli İbrahim Ünsal da saz çalıp türküler söylerken, Hakime Uslu ise kendi yazdığı şiiri seslendirdi.

Keyiflerince eğlenen "özel askerler", bugün sabah 08.00'de Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğü'nün tahsis ettiği araçla Bornova'daki 57. Topçu Tugayı'na gitmek üzere yola çıktılar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bornova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title