Haberler

Selçuklu'da "Türkiye'de Kültür Kavgası" Tartışıldı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından "11.Genç Ufuklar Akademisi" kapsamında "Türkiye'de Kültür Kavgası" konulu söyleşi düzenlendi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından "11. Genç Ufuklar Akademisi" kapsamında " Türkiye'de Kültür Kavgası" konulu söyleşi düzenlendi.

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 11. Genç Ufuklar Akademisi Tarık Tufan ve Selahattin Yusuf'un katılımıyla başladı. Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu'nda gerçekleşen söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdiği programa Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Faruk Ulular, Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Kıyak, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi de katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Uğur İbrahim Altay, Gençlik Meclisi'nin çok iyi işler yaptığını ve birçok sosyal etkinlik gerçekleştirdiğini belirterek, "Bütün bu işlerin fikri altyapısı ve organizasyonu gençlik meclisimiz tarafından yürütülüyor. Belediye olarak biz bu etkinliklerin sadece destekçisi konumundayız. Kent Konseyi başkanımız başta olmak üzere, gençlik meclisinde çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Genç Ufuklar Akademisi geçen yıl Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılmaya başlanmıştı. Ama bu yıl kampüste yapmayı uygun bulduk. Buradaki kalabalık bu kararın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Sizlerin katılımı bundan sonraki programlar için bizi yüreklendiriyor. Umarım sayınız artarak devam eder" dedi.

Toplumun yeniden toparlanmasının gençlik sayesinde olacağını söyleyen Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Kıyak ise, "2009 yılında Başkanımız Uğur İbrahim Altay'ın büyük desteği ile gençlik davası olarak nitelendirdiğimiz bu yola çıkılmıştır. Genç Ufuklar Akademisi'nin amacı kutlu bir geleceğin tohumlarını toprağa atıp, geleceğe sapasağlam nesiller hediye edebilmektir. Amacımız takip eden değil, takip edilen bir gençlik yetiştirmektir. Gelecek günler için tohumlar bir an önce toprağa saçılmalı, bir an önce hasat vereceği günler gelmelidir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yazarlar Tarık Tufan ve Selahattin Yusuf

"Türkiye'de Kültür Kavgası" konulu söyleşide deneyim ve düşüncelerini salonda bulunan öğrencilerle paylaştılar.

Genç Ufuklar Akademisi, 25 Mart Pazartesi, İzgören Akademi Yönetim Kurulu Başkanı, Liderlik ve İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören'in katılımıyla devam edecek. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur İbrahim Altay Selçuklu Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title