Haberler

Şehzadeli Öğrencilerden Askeri Kışlaya Ziyaret

Manisa Özel Şehzade Mehmet Lisesi 10. Sınıf Öğrencileri, Milli Güvenlik Dersi Kapsamında Albay Kudret Uçar ile 8. Piyade Er Eğitim Alayı'ndaki Müzeyi Ziyaret Ettiler.

Manisa Özel Şehzade Mehmet Lisesi 10. sınıf öğrencileri, Milli Güvenlik dersi kapsamında Albay Kudret Uçar ile 8. Piyade Er Eğitim Alayı'ndaki müzeyi ziyaret ettiler.

Daha önce 8. Piyade Er Eğitim Alayı'nın sadece önünden geçen öğrenciler, bu kez kışlanın içini de görme fırsatını yakaladılar. Alanında Ege'de tek olan müze öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Özellikle ”Gazi Mermi” filmini seyreden öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı. Kafileyi müzeye götüren okul yönetici ve öğretmenleri, öğrencilere vatan, millet ve Atatürk sevgisi kazandırma adına müzenin çok önemli bir hizmeti yerine getirdiğini belirttiler. Alayı gezerek yakından inceleyen Özel şehzade Mehmet Lisesi öğrencileri, nizamiye önündeki kantinde dinlendiler.

(ÖA) 02.05.2008 16:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title