Haberler

Şehzade Mehmet Güreşte Madalya Rekoru Kırdı

Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji Güreş Takımı Sporcuları 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Güreş Federasyonu'nun Düzenlediği; İl, Grup ve Türkiye Greko-romen Güreş Şampiyonalarında Değişik Yaş Kategorilerinde 18 Birincilik, 11 İkincilik ve 16 Üçüncülük Olmak Üzere Toplam 45 Madalya Kazandılar.

Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji Güreş Takımı sporcuları 2007-2008 eğitim ve öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Güreş Federasyonu'nun düzenlediği; il, grup ve Türkiye greko-romen güreş şampiyonalarında değişik yaş kategorilerinde 18 birincilik, 11 ikincilik ve 16 üçüncülük olmak üzere toplam 45 madalya kazandılar.

Güreş altyapısı çok iyi olan Özel Şehzade Mehmet Koleji çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak okul güreş antrenörü Behçet Karaca yaptığı açıklamada, "Bu eğitim ve öğretim yılında güreş takımımız değişik yaş gruplarında büyük başarılar elde etti. Güreşçilerimizin kazandıkları bireysel şampiyonluklar dışında, özellikle Türkiye Güreş Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve İzmir'de düzenlenen 15-16-17 yaş greko-romen güreş şampiyonasında takım halinde birinci olmamız bizleri çok mutlu etti. Ancak beni esas sevindiren öğrencilerimizin sporda gösterdikleri başarıları derslerinde de göstermeleridir. Biz sporcularımızın antrenmanlarını onların derslerini aksatmayacak şekilde planlıyoruz. Milli takım kamplarına ve müsabakalara giden sporcularımıza okula dönüşlerinde özel dersler verilmekte ve böylece derslerden geri kalmalarını önlenmektedir. Çünkü bizim asıl işimiz eğitimdir. Bizlere her türlü desteği sağlayan okul müdürümüz Giray Kara'ya şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Her yıl Güreş Milli Takımı'na güreşci kazandıran Özel Şehzade Mehmet Koleji'nde halen 55 lisanslı güreşçinin bulunduğu bildirildi.

(ÖA) 04.06.2008 14:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title