Haberler

Şehitkamil Belediyesi Ramazan Şenlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yukarıbeylerbeyi ve Karacaburç Mahallelerinde gerçekleştirilen Ramazan şenlikleri, vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yukarıbeylerbeyi ve Karacaburç Mahallelerinde gerçekleştirilen Ramazan şenlikleri, vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Alanı dolduran çocuklar ise yapılan animasyon gösterileri ve yarışmalarla gönüllerince eğlendi.

"EĞLENCE DOLU BİR GECE YAŞADIK"

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan Ramazan şenlikleri Yukarıbeylerbeyi ve Karacaburç mahallelerinde devam etti. Düzenlenen etkinlikte, tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, kukla gösterileri, animasyon gösteriler düzenlendi. Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, elmalı şeker, balon gibi çeşitli hediyelerde verildi. Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren çocuklar, "Her yıl mahallelerimizde bu tür eğlenceler düzenleniyor. Bizler de ailelerimizle birlikte gelip gösterileri baştan sona izliyoruz. Burada çok eğleniyoruz. Bu şenlikleri düzenlediği için Şehitkamil Belediyemize teşekkür ederiz" diye konuştular.

Etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılan aileler ise, "Çocuklarımızla birlikte Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik. Burada tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, kukla gösterileri, animasyon gösterilerini izledik. Çocuklarımız Başkanımız sayesinde unutulmaz bir gün yaşadı. Yapılan gösterilerin hepsi birbirinde güzeldi. Bize bu güzel ve anlamlı günü yaşatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine teşekkür ediyoruz" dediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

title