Haberler

Sandıklı Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Sandıklı Köylere Hizmet Götürme Birlik Toplantısı, Kaymakam Faik Arıcan başkanlığında gerçekleştirildi.

Sandıklı Köylere Hizmet Götürme Birlik Toplantısı, Kaymakam Faik Arıcan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kaymakamlık'ta düzenlenen toplantıda, birlik encümeni tarafından Sandıklı'daki 7 lisenin onarım işi için 360 bin lira ödenekle ayrılarak ihalesi yapıldı.

Sandıklı Özçınar Özel Eğitim Okulu Bahçe düzenlemesi, Kusura Köyü Düğün Salonu yapımı, köylerde yapılacak haşere ile mücadelede gübreliklerin ilaçlamaları ve köy muhtarlıkların talepleri toplantıda değerlendirilerek karara bağlandı.

Kaymakam Faik Arıcan, toplantısında, köyde vatandaşların talepleri doğrultusunda muhtarlık aracılığı ile iletilen konuların da değerlendirildiğini belirterek, yeni eğitim öğretim sezonu başlamadan önce İlçede bulunan liselerin tatilatının tamamlanacağını belirtti.

Köylerde bulunan hayvan gübreliklerinin ilaçlanması konusunda da çalışma başlatılacağını belirten Arıcan, Köyde yaşayan vatandaşların sağlıklı ve temiz bir ortamda hayatlarını sürdürebilmesi için ilaçlama çalışmalarının da kısa süre içersinde başlatılacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Faik Arıcan Sandıklı Kusura Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title