Haberler

Samsun'da Kültür Sanat

İzmir Devlet Tiyatrosu, "Akıl Defteri" adlı oyunu, Samsunlu sanatseverlerle buluşturacak.

İzmir Devlet Tiyatrosu, "Akıl Defteri" adlı oyunu, Samsunlu sanatseverlerle buluşturacak.

Jean-Claude Carriere'in yazdığı, Esen Özman'ın Türkçe'ye kazandırdığı oyunu, aynı zamanda rol alan iki oyuncudan biri olan Levent Ulukut yönetiyor.

Levent Ulukut'a sahnede Gülay Toprak'ın eşlik ettiği oyun, şu şekilde özetleniyor:

"Hayat tesadüflerle doludur. Bazen tesadüf sonucu hiç görmediğiniz bir arkadaşınızı görürsünüz, bazen de hayatınızı baştan aşağıya değiştirecek bir kadın gelir ve sizi bulur. Komik ve bir o kadar da şaşırtıcı olaylar, tiyatro sahnesinde izleyici ile buluşuyor. Aşk bu, sakın dalga geçmeyin, her an kapınızdan içeri giriverir."

Oyun, 21 Nisan Salı ve 22 Nisan Çarşamba günleri saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Büyük Salon'da izlenebilecek.

"Dans Gecesi" balesi

Samsun Devlet Opera ve Balesi, "Dans Gecesi" balesini Samsunlu izleyicilerle buluşturacak. 2 perdeden oluşan bale, 20 Nisan Pazartesi saat 20.00'de AKM Büyük Salon'da seyirci karşısına çıkacak.

Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından "Çocuk Bayramı Konseri" de düzenlenecek.

Orkestra şefliğini Mikhail Iskrov'un yaptığı konserde, Damla Oktay, Özgün Barılı, Çağıl Han Öztornacı dansçı olarak yer alıyor.

Konser, 23 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de AKM Büyük Salon'da sahnelenecek.

Kaynak: AA / Yerel

Samsun İzmir Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title