Haberler

Salihli Belediyespor'lu Judocular Olimpiyatlar İçin Samsun'da

Salihli Belediyespor Judo Takımı sporcuları Firdevs Toprak, Raziye Ersoy ve Doğan Karpuzcu, 2016 yılında Brezilya’nın Rio şehrinde yapılacak olan olimpiyatlara katılmak için Samsun’da gerçekleştirilecek Grand Prix müsabakalarında kendi sıkletlerinde Türkiye’yi temsil edecek.

Salihli Belediyespor Judo Takımı sporcuları Firdevs Toprak, Raziye Ersoy ve Doğan Karpuzcu, 2016 yılında Brezilya'nın Rio şehrinde yapılacak olan olimpiyatlara katılmak için Samsun'da gerçekleştirilecek Grand Prix müsabakalarında kendi sıkletlerinde Türkiye'yi temsil edecek.

Olimpiyatlara katılmak için puan toplama müsabakalarının yapılacağı Samsun'da, Türk Milli Takımı'nda yer alan; 78 kiloda Firdevs Toprak ve Raziye Ersoy ile 60 kiloda Doğan Karpuzcu'nun Salihli Belediyespor adına mücadele edecekleri belirtildi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, genç sporculara müsabakalarında başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyespor Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title