Haberler

"Sabun Çiçekleri Sergisi"

YTSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Global Girişimcilik Haftası nedeniyle düzenlenen "Sabun Çiçekleri Sergisi" açıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulunun Global Girişimcilik Haftası nedeniyle düzenlediği "Sabun Çiçekleri Sergisi" açıldı.

Kent Müzesi'nde açılan Yalova Sabun Çiçekleri Sergisi'nde konuşan Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Sabun Çiçekleri Sergisi'nin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Civelek, serginin açılmasında girişimci kadınların büyük bir payının olduğuna dikkati çekerek, "Yalova Sabun Çiçekleri Projesi'nin gelişmesinde, sabun çiçeği yapılmasında Kadın Girişimciler Kurulumuz büyük çaba sarf etmiştir. Düzenlenen kurslardan kadınlarımızın yararlanması için çaba göstermişlerdir. Yalova'da bu proje kadınlarımız için gelir getirici bir aktiviteye dönüşmüştür. Yalova'da sabun çiçeklerinin bir marka haline gelebilmesi için desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da projeye hep birlikte sahip çıkarak büyüteceğiz" diye konuştu.

YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser ise "Kadınlarımızın girişimciliğine yönelik yapılan proje kapsamında ortaya çıkan çiçek sabunlarıyla ilgili bir sergi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projemize Valimiz, Yalova Belediye Başkanımız ve odamız büyük destek verdi. Serginin açılışına katılanlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Serginin açılış kurdelesini, Vali Civelek ve Uzuneser'in yanı sıra Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ile YTSO Başkanı Tahsin Becan birlikte kesti.

Vali Civelek, sergiyi gezdiği sırada çiçek sabunu üreten kadınlara, MARKA'nın 2014 yılı mali desteklerinden yararlanmaları tavsiyesinde bulundu. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Global Girişimcilik Haftası Esengül Civelek Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title