Haberler

Pahoy 3 Dalda Birincilik Aldı

Pamukkale Halk Oyunları (PAHOY) Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Semerci, PAHOY'un 3 dalda birincilik ödülü aldığını açıkladı.

Pamukkale Halk Oyunları (PAHOY) Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Semerci, PAHOY'un 3 dalda birincilik ödülü aldığını açıkladı.

Semerci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği'nde Denizli Belediyesi PAHOY Halk Dansları Topluluğu'nun 3 dalda birden birincilik aldığını ifade etti.

Yarışmanın sonuçlarını açıklayan Semerci, "Yarışma sonuçlarına göre gençler kategorisi düzenlemesiz dalda 87,67 puanla PAHOY, büyükler kategorisi düzenlemesiz dalda 87,33 puanla PAHOY, minikler kategorisi düzenlemeli dalda 89,00 puanla Destan, büyükler kategorisi düzenlemeli dalda 90,00 puanla PAHOY birinciliği almışlardır. Aynı dalda ikinciliği 88,67 puanla Ekin Spor Kulübü almıştır" dedi.

PAHOY'un kulüp olarak büyük bir başarıya daha imzasını attığını belirten Semerci, "Bu sonuçlar yılların deneyimi ve arkadaşlarımızın özverili çalışmalarının eseridir. Yarışmada başarı elde eden tüm dansçılarımıza, eğitmen arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize sonsuz teşekkür eder, ilimizi temsilen 28-29 Nisan tarihlerinde Manisa'da yapılacak bölge finalinde de başarılar dileriz" diye konuştu.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Dilek Semerci Pamukkale Türkiye Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title