Haberler

Öztürk: Her Kuruşumuz Hizmete Gitmiştir, Kayyım Haksızlıktır.

Güncelleme:

Batmanın Beşiri ilçesinde bir araya gelen ve görevlerinden uzaklaştırılan eski belediye başkanlarından kayyım atamasına tepki.

"Hiçbir suçumuz yok"

11 Eylül 2016 Pazar günü İçişleri Bakanlığı tarafından Batman, Gercüş, Beşiri ve İkiköprü Belediyelerine 'Kayyım' ataması gerçekleştirildi.

Geçen ay Beşiri ilçesinde görevlendirilen Kahramanmaraş Andırın ilçe Kaymakamı Mustafa Maslak, Beşiri ve İkiköprü Belediyelerine kayyım olarak atandı.

Kayyım atamasına tepki gösteren ve İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan Beşiri Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Öztürk, hizmet dışında hiçbir şey yapmadıklarını belirterek, "Demokrasi, hukuk, milli irade ve halkın tercihi diye nara atanlar, Kenen Evrenin darbe yasasında bile olmayan uygulamaları devreye soktular" dedi.

Örgüte yardım ve yataklık, belediyelerin örgüte araç temini ve hendek gibi gerekçelerin gösterilmesine karşı olduklarını belirten ve gazetemize açıklama yapan Öztürk, "Allah biliyor, Beşiri halkı da biliyor, hendek olayı, örgüte para aktarımı veya buna benzer yasadışı hiçbir gelişme ilçemizde olmamıştır. Gecemizi-gündüzümüzü bir edip hep çalıştık, Beşiri'de yapılmayan hizmetleri gerçekleştirdik. Cumhuriyet tarihi ile eşit olan ilçemizde yapılmayan hizmetler kısa sürede gerçekleştirildi. Alt yapıdan, parklara, yol ve kaldırımlardan fakir insanlara yardıma, ilçenin su ihtiyacından imar sorununun giderilmesine kadar onlarca kalemde hizmetler gerçekleştirildi. Halen bir çok projemiz ya devam etmekte ya da gerçekleşme aşamasında. Taziyeevlerinden belediyeye araç alımına kadar nice kazanımlarımız oldu. Belediyenin borcunu bırakmadık, her kuruşunu hizmette harcadık, zaten gelirimiz de, giderimiz de şeffaf olup herkesçe bilinmekteydi" dedi.

"UMARIM YANLIŞTAN DÖNÜLÜR"

Beşiri Belediyesinin yaptığı onlarca hizmetten ve kapatılan borçlardan yapılanın onlarca yılda yapılamayacağını ancak halkın yönetime dahil edilmesiyle hepsini kısa sürede gerçekleştirdiklerini ifade eden Mustafa Öztürk, "Umuyoruz ve hatta temenni ediyoruz hükümetin bu yanlış politikalardan vazgeçerek halkın iradesini yeniden benimseyerek barış ve çözüm ekseninde politikalar üretmesidir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title