Haberler

Onel Avm de Kan Toplama Kampanyası

Türkiye Kızılay Derneği Tarafından Başlatılan "Gönüllü Kan Bağışçısı Aranıyor" Kampanyası Çerçevesince Karabük'ün İlk ve Tek Alış Veriş Merkezi Onel Müdürlüğü ile Kızılay Kan Merkezi Tarafından Ortaklaşa Kan Toplama Kampanyası Başlatıldı.

Türkiye Kızılay Derneği tarafından başlatılan "Gönüllü Kan Bağışçısı Aranıyor" kampanyası çerçevesince Karabük'ün ilk ve tek alış veriş merkezi ONEL Müdürlüğü ile Kızılay Kan Merkezi tarafından ortaklaşa kan toplama kampanyası başlatıldı.

Türk halkının kan bağışı alışkanlığını kazandırmak için Kızılay tarafından başlatılan "Gönüllü Kan Bağışçısı Aranıyor" kampanyasına bir destek de Karabük'ün tek alış vermezi Onel AVM'den geldi. AVM ve Karabük Kızılay Kan Merkezi tarafından ortaklaşa kan toplama kampanyası düzenlediğini belirten AVM Müdürü Ekrem Yapıcı, "AVM merkezi olarak sosyal faaliyetlerde de bulunmak istedik. Bu çerçevede Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa kan toplama kampanyası düzenledik. 2 gün sürecek bu kampanya çerçevesince kan toplayacağız. Herkesi hayatlarında bir kez de olsa kan vermeye davet ediyoruz" dedi.

(YE-ET-Y) 24.06.2008 18:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title