Haberler

Okulda Kimyasal Madde Olayıyla İlgili Müfettiş Görevlendirildi

Niğde’de bir lisede fen laboratuvarında kısmi görme engelli hizmetlinin düşürdüğü kimyasal madde şişesinin kendisiyle birlikte 5 öğrenciyi de hastanelik ettiği kaza ile ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Niğde'de bir lisede fen laboratuvarında kısmi görme engelli hizmetlinin düşürdüğü kimyasal madde şişesinin kendisiyle birlikte 5 öğrenciyi de hastanelik ettiği kaza ile ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Niğde Merkez Atatürk Anadolu Lisesi'nde fen laboratuvarında meydana gelen olayda, hizmetli Burak E.'nin içinde kimyasal madde bulunan şişeyi başka bir odaya taşıdığı sırada yere düşürmesi ile birlikte ortaya çıkan kokudan Keziban K., Esra E., Tuğba Y., Aybüke G., Meral D. etkilenmişti. Olayda hizmetli Burak E. ise ayağından yaralanmıştı. Olay sonrasında ise okul müdürü Sami Adem, sirke şişesinin düştüğünü ve önemli bir durumun olmadığını savunmuştu.

Olayla ilgili olarak, polisin başlattığı soruşturmanın yanında Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de soruşturma başlatığı ve okula iki müfettişin gönderildiği öğrenildi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title