Haberler

Öğrenciler Dünya Gıda Günü Nedeniyle Yöresel Yemek İkram Etti

Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek, İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri Dünya Gıda Günü nedeniyle yöresel yemek ikram etti.

Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek, İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri Dünya Gıda Günü nedeniyle yöresel yemek ikram etti.

Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yiyecek, İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri 16 Ekim Dünya Gıda Günü sebebiyle Sivas'a özgü yöresel yemek hazırlayarak sağlıklı gıdalara dikkat çekti. Okul içerisinde yöresel yemek hazırlayarak Sivas'a özgü yöresel yemeklerin insan sağlığına katkısını ön plana çıkaran öğrenciler, hazırladıkları yemekleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve şube müdürlerine ikram etti.

Etkinlik hakkında bilgi veren Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Hatice Gün, "16 Ekim Dünya Gıda Günü'nde Sivas'a özgü yemeklerle sağlıklı gıda tüketimini anlatmayı hedefledik. Bu nedenle de öğrencilerimiz canla başla çalıştı ve güzel yemekler ortaya koydular. Öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan da öğrencilere teşekkür ederek güzel bir etkinlik içerisinde yer aldıklarını ifade etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Dünya Gıda Günü Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title