Haberler

Nevşehir'de Voleybola Emeği Geçenlere Plaket Verildi

Nevşehir Voleybol İl Temsilciliği, kentte voleybolda emeği geçenleri plaketle ödüllendirdi.

Nevşehir Voleybol İl Temsilciliği, kentte voleybolda emeği geçenleri plaketle ödüllendirdi.

Bir restaurantta gerçekleşen programda konuşan Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Nevşehir genelinde gerçekleştirilen spor faaliyetlerinde her zaman öncülük yapan Gülşehirli Voleybol İl Temsilcisi İlhan Ekici'den gurur duyduklarını, spor denilince akla ilk onun geldiğini belirterek, Gülşehir'in sporda gururu olduğunu dile getirdiği Ekici'yi kutladı.

Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ise spor ve sporcuya her zaman destek vereceklerini söyledi. Nevşehir ve ilçelerde düzenlenen spor müsabakalarında önemli görevler üstlenerek yörenin tanıtımına katkı yapan Ekici'yi spor faaliyetlerinde aktif rol aldığı için tebrik etti.

Voleybol İl Temsilcisi İlhan Ekici de Nevşehir'de voleybol sporunu çok iyi bir noktaya getirdiklerini kaydetti. Bu süreçte Nevşehir ve ilçelerindeki kamu kurum kuruluşlarından önemli ölçüde destek gördüklerini anlatan Ekici, yetkililere ve birlikte çalıştıkları sporcu ve hakemlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Nevşehir voleybol  sporunda görev almış sporcu ve hakemlerine protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi.

Programa, Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ünlüer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Gülşehir Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title