Haberler

Mustafakemalpaşa Madeni Eşya Odasından Tüyap Gezisi

Mustafakemalpaşa Madeni Eşya Odası, üyelerini İstanbul’da TÜYAP tarafından düzenlenen kapı, cam ve pencere fuarına götürdü.

Mustafakemalpaşa Madeni Eşya Odası, üyelerini İstanbul'da TÜYAP tarafından düzenlenen kapı, cam ve pencere fuarına götürdü.

Mustafakemalpaşa Madeni Eşya Odası, mesleki fuarları yakından takip etmeyi sürdürüyor. Toplam 45 kişiden oluşan Madeni Eşya Odası heyeti, 11- 14 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı Fuarları'nda sektördeki en son gelişmeleri yakından görmek için İstanbul'a gitti. 28 ülkeden 591 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşen, Avrasya bölgesinde pencere, cephe sistemleri, cam ve kapı alanlarında lider olan fuarda, sektörün farklı kollarında faaliyet yürüten firmalar yeni ürünlerini ve ileri teknolojilerini tanıttı.

Başkan Önder Aydın, "Üyelerimizi dünya markalarıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Farklı sektörlerde düzenlenen fuar organizasyonlarımız devam edecek" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafakemalpaşa İstanbul 14 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title