Haberler

Müsiad ve Gökkuşağı Derneğinden Memur-Sen'e Destek

Memur-Sen tarafından başlatılan kamuda kılık kıyafet serbestliğine destek olan MÜSİAD ve Gökkuşağı Adıyaman şubeleri, Memur-Sen Adıyaman Şubesini ziyaret etti.

Memur-Sen tarafından başlatılan kamuda kılık kıyafet serbestliğine destek olan MÜSİAD ve Gökkuşağı Adıyaman şubeleri, Memur-Sen Adıyaman Şubesini ziyaret etti. Ziyarete MÜSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Dağtekin ile Adıyaman Gökkuşağı Derneği Başkanı Sezai Yılmaz ve dernek üyeleri katıldı. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Memur-Sen Adıyaman Şubesi Başkanı Gaffari İzci, "Kamuda serbest kıyafet uygulaması için başlattığımız işyerlerine serbest kıyafetle gitme eylemimize destek her geçen gün artarak devam ediyor. Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyamıza ilgi gösterip destek veren sivil toplum kuruluşları, kamuda serbest kıyafet uygulaması için başlattığımız eylemi desteklediklerini belirten ziyaretleri sürüyor" dedi.

MÜSİAD Adıyaman Şubesi ve Gökkuşağı Derneği yönetim kurullarının

sendikayı ziyaret ederek Türkiye'de bir milat olacak bu eylemden dolayı

Memur-Sen'i tebrik ettiklerini anlatan İzci, şöyle konuştu: "Bu süreçte bizi yalnız bırakmayarak her türlü desteğini esirgemeyen ilimizin seçkin sivil toplum kuruluşlarından MÜSİAD ve Gökkuşağı'na, değerli başkanları Mehmet Dağtekin ve Sezai Yılmaz'a, yönetim kurullarına ve kıymetli üyelerine tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum."

MÜSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Dağtekin de, ülkemizin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirterek şunları söyledi: "Birbirimize kenetlenmemiz gereken bu dönemde aramıza tefrika ve mesafe koyacak her türlü uygulamayı ortadan kaldırmak gerekiyor. Bu bakımdan toplumsal mutabakatın en üst seviyede sağlanması için herkes ve her kurum elinden gelenin fazlasını yapmakla yükümlüdür. 12 Eylül darbesinin ürünü olan, çalışanlarımıza ve okuyanlarımıza bugüne kadar çok ciddi sıkıntılar yaşatarak insanlarımız arasında gerginlik oluşturan kılık-kıyafet yönetmeliğinin kaldırılmasını veya ortak mutabakat metnine dönüştürülmesini de bu minvalde çok önemli görüyoruz. Bu anlamda Memur-Sen'in başlattığı kamuda serbest kıyafet uygulaması eylemini önemsiyor ve destekliyoruz. İnsanlarımız giydikleri kıyafetlere göre değil, ürettikleri işe göre değerlendirilmelidir."

Gökkuşağı Derneği Başkanı Sezai Yılmaz da Memur-Sen'in haklı talebini desteklediklerini ifade ederek sürecin başından beri yanlarında olduklarını belirtti.

Yılmaz, özgürlük ve demokrasi taleplerinin tabandan gelirse daha kıymetli olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Memur-Sen'in bu eylemi milletimizden büyük teveccüh ve destek görmüş, görmeye de devam etmektedir. Özgürlük ve demokrasi çıtasının yükseltilmesi halkın talebidir. İktidar bu talebi görmeli ve kısa zamanda gereğini yapmalıdır. Köhnemiş ve çağdışı uygulamaların insanlarımızı huzursuz ve verimsiz kılmasına asla müsaade edilmemelidir. Gökkuşağı Derneği olarak Memur-Sen'in başlattığı bu süreci, demokrasi, özgürlük ve insan hakları ekseninde sonuna kadar destekleyeceğimizi özellikle belirtmek istiyorum." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sezai Yılmaz Memur Sen Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title